Visszahívást kérek!

Északi-Középhegységi Programok 2016

Aktuality
Északi-Középhegységi Programok 2016

Északi-Középhegységi Programok 2016

2016-03-27

 

Egri Programok 2016

 

Börtönkiállítás, ismerje meg a középkori Magyarország büntetési nemeit:

Március 27-től Október 23-ig

Az Egri vár Eger nagy történelmi múltú vára. A hozzá fűződő leghíresebb történelmi esemény az 1552-es ostrom. A vár Nagypincéje a helyreállítás követően a „Kivégzés, tortúra, megszégyenítés a régi Magyarországon” című kiállításnak ad helyet. A börtönkiállítás néven ismert tárlat a középkori Magyarország büntetési nemeit mutatja be a Börtönkiállítás szezonálisan, múzeumi belépőjegy megváltásával látogatható.

http://www.programturizmus.hu/ajanlat-bortonkiallitas.html

 

Szilvásváradi Programok 2016

Szarvasgomba-vadászat:

Október 8

Szilvásváradon, a Lovas Étterem, 1997-től, mintegy hagyományt teremtve, minden év október első felében – mikor is a Bükki szarvasgombák a legszebb arcukat mutatják – szarvasgomba-vadászatra, kutyás versenyre és gálavacsorára várja hazánk szarvasgombára kíváncsi és kifinomult ízlésű „gasztroutazóit”, hogy megmutassa ezen, a még előttünk álló hosszú úton, hol tartunk és milyen irányt képzeltünk el saját magunk és kedvelő táborunk számára. 19. alkalommal lehetünk részesei a szilvásváradi Lovas étterem által szervezett szarvasgomba vadászatnak a Szalajka-völgyben. A szarvasgomba-kereső versenyt szarvasgomba és szarvasgombás termékek bemutatója és vására kíséri. Az esemény időpontja: 2016. október 8.

http://www.programturizmus.hu/ajanlat-szarvasgomba-vadaszat-szilvasvarad.html

 

Szerencsi Programok 2016

Csokoládé Fesztivál:

Augusztus 26-28

Kilencedik alkalommal várja az országhatáron innen és azon túlról érkező vendégeket, kiállítókat Szerencsre az Országos Csokoládé Fesztivál. Péntek estétől vasárnap délutánig változatos kulturális programok, nyereményjátékok, sportversenyek, édesség bemutatók és kóstolók, vásári forgatag, csokoládéból készülő mesefigura-szobrok, csokoládé kalandpark, és még sok-sok édes meglepetés kínál felhőtlen szórakozást gyerekeknek és felnőtteknek. Soha nem látott programsorozat várja a Szerencsre látogatókat.

http://csokoladefesztival.com/2016/

 

A programváltozás jogát a szervezők fenntartják!