Visszahívást kérek!

4 új Wizz Air járat Budapestrőll 2017-ben

Aktuality
4 új Wizz Air járat Budapestrőll 2017-ben

4 új Wizz Air járat Budapestrőll 2017-ben

2016-09-16

 

Négy új WizzAir járat Budapestről 2017-ben

 

Kiemelkedő és dinamikusan bővülő utasforgalom jellemzi a Wizz Air légitársaságot. Folyamatosak a fejlesztések és a flottabővítés, Budapestre új Airbus 321-es érkezik hamarosan, összefüggésben a 2017 áprilisi járatnyitásokkal. Tavasztól 4 új útvonal kerül fel a térképre, Faro, ahonnan bejárható Portugália legdélibb része, Algarve. A tartomány nemcsak történelmi városairól és különleges, sziklákkal tűzdelt tengerpartjáról ismert, hanem alacsony árairól is, így jövőre ez lehet az egyik új slágera magyar utazók számára.A további 3 desztináció Hannover Alsó-Szászországban, Bergen Norvégiában és Lamezia Terme Dél-Olaszországban. Az új útvonalakkal a Wizz Air több mint 4 millió helyet kínál budapesti indulással 2017-re, ami 8%-os növekedést jelent az előző évhez képest.

Képtalálat a következőre: „wizzair új útvonalak 2017 hannover”

Mint ismert, még idén is lesznek új úti célok, nevezetesen Bukarest, Fuerteventura, Szófia és Lanzarote. Növelik a járatok számát Nizzába és Liverpoolba, illetve rendszeresen indítanak szurkolói járatokat is, legközelebb Rigába, október 10-én.

Szállásajánlatok Fuerteventura

Szállásajánlatok Lanzarote 

Az új járatnyitásokkal Budapestről 55 útvonal lesz elérhető. A magyar légiközlekedési piacon a Wizz Airnek jelenleg 29,2 százalékos részesedése van. A cég a felére, 15 százalékra csökkentette az angol járatokon a bővülési kilátásokat, és csak új járatokat nyitnak majd, plusz járatokat a meglévő útvonalakon nem állítanak be.

A Wizz Air ebben az évben eddig 21,5 millió utast szállított, jelenleg 72 repülőgép van a flottában és 2800 embert foglalkoztatnak. Budapestről eddig 2,5 millió utast szállítottak, 25 százalékkal többet és év végére 3,5 millió fölé várják a forgalmat.

 

 

Forrás: 

http://turizmus.com/fokusz/faro-hannover-bergen-es-lamezia-terme-a-wizz-airrel

http://www.origo.hu/utazas/hirek/20160915-fantasztikus-uj-helyekre-repul-tavasztol-a-wizz-air-faro-bergen-hannover-lamezia.html