Visszahívást kérek!

Új járatok a Kanári- szigetek két kevésbé ismert szigetére

Aktuality
Új járatok a Kanári- szigetek két kevésbé ismert szigetére

Új járatok a Kanári- szigetek két kevésbé ismert szigetére

2016-10-06

 

Új járatok a Kanári- szigetek két kevésbé ismert szigetére

 

 

Heteken belül elindulnak a Wizz Air új járatai a Kanári-szigetek magyarok által kevésbé ismert két tagjára, Fuerteventurára és Lanzarotéra.

2016. október 30-tól a Wizz Air hetente egyszer, vasárnapokon közlekedik Fuerteventura repülőterére! 

Odafelé: 12:35 - 16:55

Visszafelé: 17:25 - 23:25

Fuerteventura a Kanári-szigetek második legnagyobb szigete Tenerife után, ugyanakkor a legkisebb népsűrűségű terület is egyben. Afrikához való közelsége miatt klímája kiegyensúlyozott, az év több mint 300 napja napsütéses. Az eső igen ritkán fordul elő a szigeten, ezért a növényzet igen ritka, kevésbé dús.

A sziget jellegzetességei a fantasztikus strandok, végtelenül hosszú, aranysárga és fehér homokos partok várják az ide látogatókat. A vízi sportok és különösképpen a szörf szerelmeseinek paradicsoma, mely a tengerparti séták és a mountainbike-túrák kedvelőinek is számtalan lehetőséget kínál a kikapcsolódásra. A sziget északi és déli részén vannak szórakozóhelyek, de visszafogottan, kis választékban.

A szigeten 45 négy- és ötcsillagos szálloda található, ezek teszik ki a szállodai férőhelyek négyötödét. A minőségi turizmust tartják szem előtt, ezért nem is tervezik a szállodai kapacitás bővítését.

 

Szállásajánlatok Fuerteventura: goo.gl/TCA46f

 

Lanzarotéra november 2-án indul heti egy közvetlen járat (szerdánként) Budapestről.

Odafelé: 12:35 - 16:45

Visszafelé: 17:20 - 23:15

Lanzarote a Kanári-szigetek közül a legkeletebbre fekvő sziget. A sziget 846 négyzetkilométer nagyságú. A Kanári-szigetek közül Lanzarote a legkevésbé csapadékos, igaz ez meg is látszik a természeti képén. Fontos előre tudni, hogy Lanzarote egy szikár, vulkáni eredetű táj-jellegzetességekben viszont gazdag sziget. Kilométereken keresztül Földön kívüli bolygók tájain képzelheti magát az ember. Lanzarote homokos strandjainak többsége világos homokos, de van néhány strand, melynek a fövenye tipikus sötét láva homokos.

Képtalálat a következőre: „lanzarote turizmus.com”

Számos természeti csodája és különleges látványosságai miatt azoknak ajánlott, akik nemcsak a strandon szeretnék eltölteni az idejüket. A sziget egyik érdekessége a világ egyetlen víz alatti szobormúzeuma, a Museo Atlántico, de érdemes kirándulást tenni a Lanzarote északi csücskénél lévő, apró La Graciosa szigetre is, ahol mintha megállt volna az idő.

Szállásajánlatok Lanzarote: goo.gl/kEWKb4

Forrás: http://turizmus.com