Visszahívást kérek!

Katschberg szállásfoglalás utazási ajánlatok

Régió bővebben

Katschberg Ausztria - transparent

Kínálunk 1 szállás lehetőséget árak: 106 606 Ft - 171 065 Ft.

[Térkép ábrázolása]

A Katschberg Ausztria legrégebbi hegyvidékeinek egyike. Az alpesi levegőn végzett túrázás, kerékpározás igazán pihentető. 

 

A síelés szerelmeseitől a családosokon át a romantikát keresőkig mindenki megtalálhatja a kedvére valót ajánlatunkban, amelyben a síbérlettől a szállásig mindent kedvező áron kínálunk.

 

Az elsősorban családbarát szolgáltatásairól ismert területet magas színvonalú szállodái miatt a wellness-barátok is nagy becsben tartják. A Katschberg a közelben fekszik és minden irányból megközelíthető. Legyen szó sportról vagy wellnessről, kettesben vagy a családdal - a Katschbergen a téli pihenés egészen egyedülálló élmény lesz. A síelés és a hódeszkázás mellett a sífutás is nagyon népszerű – különösen az új magaslati sífutópályán. A lehetőségek listája tetszés szerint folytatható az éjszakai síeléssel, a szánkózással, a snowtubinggal, a korcsolyázással, a jégtekével, a lovaglással és a lovas szánkirándulással. A természet szerelmesei hótalpas és mély hóban tett túrák során egyénileg is megismerhetik a környéket.

 

Utazáskereső
Részletes keresés

Foglalj kedvező árakkal | Kedvezményes, akciós utazások | Ha nem találod a megfelelő ajánlatot, kérd szakértőnk segítségét!

Hotline: +36 1 236-0315

Keresések eredményei
Dátum Utazás időtartama Ellátás Közlekedés Ár
 2018-12-06 5 nap Teljes ellátás egyéniegyéni 115 903 Ft Részlet
 2018-12-07 5 nap Teljes ellátás egyéniegyéni 112 804 Ft Részlet
 2018-12-08 5 nap Teljes ellátás egyéniegyéni 109 705 Ft Részlet

egyéb ajánlatok >