Visszahívást kérek!

Dominikai az egzotikus pihenőhely

Dominika az egzotikus pihenőhely

Dominika: A hely, ahol egzotikus környezetben tényleg a pihenésé lesz a főszerep


Közhelynek tűnhet, de Dominika tényleg olyan, mint ahogy a katalógusban van: türkizkék tenger és fehér homokos tengerpart, amivel teljesen más lesz az Ön hangulata a nyaralás során.
Dominika más egzotikus helyekkel ellentétben nyugodtabb, kevésbé pezsgős, így igazán kipihenheti magát és élvezheti a nyaralását. Mert ez fontos, főleg egy nyaralás során. Viszont amellett, hogy a tengerparton napozik, körbe is tud nézni Dominikán. A sziget hegyvidékét érdemes körbejárni, kiváló kiránduló helyeket találhat gyönyörű növényvilággal és vízesésekkel, így a pihenős napok mellett aktívabban is el tudja tölteni az időt. Amikor a képeslap életre kel, legyél ott te is! Katamarán túra Bayahibétől Saona szigetéig, ahol már valószínűtlenül fehér a homok...
Tényleg minden olyan, mint egy egzotikus helyen: koktélokat iszogathat a pálmafák alatt a fehér homokos tengerparton. Egy pihentető nyaralásnak ilyennek kell lennie.

Habár a helyszín pont olyan, mint egy katalógusban, az Ön utazását teljesen egyedire szabjuk, ezért jobban fogja magát érezni a nyaralása és a pihenése során.
Megkeressük a legjobb ajánlatot*
*Ahogy más is. Dominikai utazási ajánlatokkal tele van az internet, máshol is tud keresni. Mi viszont az Ön igényeire adjuk az ajánlatunkat.

      

Egy egzotikus utazás nem olcsó: Messzire kell utazni, egy jó szállodába érdemes csak menni, és nem csak egy hétvégére utazunk el. Ezekkel számolni kell, de mi azért vagyunk, hogy az Ön igényeinek megfelelően a legjobb utazást állítsuk össze a legjobb áron (és nem a legolcsóbban).

 

 

 

Egy különleges szuper ajánlat Nektek!

 


Be Live Collection Punta Cana**** 

 

Indulás május 29 - 7 éjszaka / 2 főre Bécsből

 

Superior Deluxe szoba - all inklusive ellátás: 1 888,- EUR

  

      

 

 

 

 

 

 

 

 

Kérje tőlünk a fenti SZUPER AJÁNLATOT!

 

 

Egyedi ajánlatkérésébe írja be megjegyzésként: TITKOS AJÁNLAT 05.29-06.06

 Kérje Tőlünk az egyedi utazási ajánlatát és mi 1 munkanapon belül el is küldjük Önnek. Ha pedig mégsem akarna utazni, akkor csak jelezze. De az érdeklődés ingyen van.

Készítsenek Nekem is egy egyedi ajánlatot Dominikára

DOMINIKAI AJÁNLATOK, AMIT BÁRKI MEG TUD NÉZNI