Visszahívást kérek!

Dominikai fakultatív programok

Dominikai fakultatív programok

Dominikai fakultatív programok

 

Santo Domingo városnézés: 85 US$

Amerika legöregebb városa! Ahol az európai kultúra, a karibi vibráló életritmussal ötvözve, a rumos hordó és a méltán hírea dominikai szivar füstjének fanyar elegyével varázsolja látogatóit egy egzotikus múltbeli hangulatba.

Látogatás a fővárosban, Diego Kolombusz ( Kolombusz Kristof fia ) házanak megtekintése. Látogatás a Háromszemű barlangban, Nemzeti Palota, Plaza de la Cultura, Malecon (rakpart), Kolombusz világítótorony. Ódon hangulatú ebéd a fővárosban

 

Saona Katamarán 92US$ VIP. 120US$ Langustaval

Amikor a képeslap életre kel, legyél ott te is! Katamarán túra Bayahibétől Saona szigetéig, ahol már valószínűtlenül fehér a homok. Ússzon a természet által kialakított kristály tiszta medencékben és vegyen részt egy hamisítatlan dominikai ebéden.

 

Catalina Island VIP 145 US$, Langusta20 US$ Extra

Legyen szemtanúja Dominika legszebb korallszirtjének! Ahol lehetőség nyillik a Karib-térség első vízzalatti múzeumának megtekintésére!

Pihenés az álom parton, ringatózás a karib tengeren, hajókázás a csodálatos Chavon folyón és egy felejthetetlen homár egy kis frissítő fehérborral.

 

Coco Loco  Tura 79 USD-tol

Féll napos, elegáns hajókázás Bavaro és Punta Cana partjainál. Snoorkelezés a térség legszebb korall-zátonyánál, ebéd a fedélzeten, Husito Coco Loco cocktail egy érintetlen partszakaszon.

 

Quad-túra(fél nap) 60 US$/fő (két fő/quad), 87 US$/fő (egy fő/quad)

Egy őrületes, felejthetetlen fél napos túra. Látogatás elszigetelt helyi falvakba és az érintetlen Macao strandra.

 

Samana félsziget és öböl, repülővel 265 US$, Jan.-Apr. 299 US$ Bálna lessel!!!

Samana a természet és a kaland kedvelőinek félszigete. Zöld hegyek, hosszú strandok, kis falvak, türkiz kék víz, fehér homok. Elviszünk Dominika legnagyobb vízeséséhez (El Limon), majd a Lenyűgöző Bacardi Szigetre.

 

 

Delfin úszás 139 US$ -től.

Kihagyhatatlan!!! A legnagyobb vízi park a Karib-térségben! Itt lehetőséged nyílik közvetlen kapcsolatba lépni a világ egyik legintelligensebb, legjátékosabb élőlényével, a palackorrú DELFINNEL, a mókás oroszlánfókával, vagy az ártalmatlan dajkacápával! Egész nap részese lehetsz a világ egyik legszínvonalasabb, delfin, fóka, cápa és papagáj showjának. És ha ez még mindig nem elég, hatalmas tigrisekkel úszkálhatsz egy medencében (persze egy biztonságos üvegfallal elválasztva).

 

 

Lagúna Limon VIP 120 US$

Fedezd fel velünk Dominika legkülönlegesebb földterületét! Lélegzetelállító panoráma a Roud hegyről a Samana öbölre és a Limon lagúnára. A lagúna egy a legnagyobb ekológiai rezervátumok közül az országban mely méltán híres érintetlen partszakaszáról és a költöző madarak sokaságától. Költsön el velünk egy felejthetetlen homár és rák lakomát eme elveszett paradicsomban!

 

Truck Szafari 95 US$

Gyere velünk egy kalandos szafarira! Fedezd fel a Dominikai Köztársaság lakatlan és ritkán lakott területeit, egy minden akadályt leküzdő terepjáró kamion fedélzetén.

 

Jeep Szafari 95 US$

Próbálj ki egy hamisítatlan jeepet és küzd le az előtted álló akadályokat barátaiddal, családoddal.

 

Altos De Chavon, Casa de Campo 320 USD/ Auto

Egész napos kirándulás a legújabb Mini Cooper Cabriolettel Dominika legelőkelőbb településére.

Ebéd Altos De Chavon-ban, ahol az igazi sztárok is teszik.Szivar-gyár látogatás és sok meglepetés.

 

Mélytengeri horgászat (fél nap) 140 US$. Kísérő 100 US$.

Amikor akkora halat foghatsz, hogy nem kell nagyobbat mondani. A haverok ezt sem fogják elhinni. Barracuda vagy marlin a horog végén.

 

Helikopter 89 US$ - tól

10 perc, 15 perc, 20 perc, 30 perc és 40 perc

Nézd meg a levegőből milyen gyönyörű helyen nyaralsz.

 

Romantikus Vacsora a Tengeren 99USD-tól

 

Dominikai utazási ajánlatok!

 

 

 

Foglalja le kirándulását irodánknál az utazas@schuster.hu e-mail címen vagy telefonáljon +36 1 236-0315!