Visszahívást kérek!

Egyiptom-Hurghada fakultatív programok

Egyiptom-Hurghada fakultatív programok

Egyiptom-Hurghada fakultatív programok

 

Mega Safari: Az Egyiptommal való ismerkedés nem teljes egy sivatagi szafari nélkül. Utazás dzsippel a sivatagban egy Beduin Faluba, hogy megismerkedjenek a beduinok szokásaival és hagyományaival, miközben meginvitálnak egy menta teára és könnyű sznekre. Lehetősége nyílik egy 45 perces quadozásra és egy 10 perces „spider-car” vezetésre. Ez az izgalmas túra tartalmaz egy tevegelést, mini állatkert és terrárium látogatást, naplemente megtekintését egy BBQ vacsora elfogyasztása közben, üdítőt, vízipipát, folklór showt, hastánc előadást, és egy teleszkópos csillagnézést. Az utazás időtartama kb. 8 óra (12:00-20:00)

A program ára: Felnőttek részére 50 EUR, gyermekek számára 25 EUR

 

Hurghada Városnézés: Nagyszerű lehetőség megismerkedni Hurghadával. Indulás ebéd után a városközpontba, ahol, meglátogatjuk a mecsetet, a kopt templomot, az aquáriumban a Vörös-tenger halaival ismerkedünk, Sakall-át beleértve az új kikötőt. A helyiek kedvenc teázójában elfogyasztunk egy teát vagy arab kávét, kipróbálhatjuk a vizipipát, vásárolgathatunk. Este visszatérés a szállodába. Ez az utazás kb. 4 óra időtartamú (15:00-19:00)

A program ára: Felnőttek részére 12 EUR, gyermekek számára 6 EUR

 

Reggeli Quad Szafari: Reggeli után indulás a szállodából a quad állomásra, ahol megkapja saját quad-ját, majd a 3 órás program során quaddal vágunk át a sivatagon egy beduin faluig, ahol szokásaikkal ismerkedhetünk meg egy beduin tea és egy üveg víz elfogyasztása közben, lehetőség nyílik tevegelésre is. Igazi kaland! Az utazás időtartama 3 óra (9:00-12:00)

A program ára: Felnőttek részére 40 EUR

 

Kairó buszos kirándulás: Kora hajnalban indul autóbuszos kirándulásunk Egyiptom fővárosába, mely egyben Afrika legnagyobb városa is, mely 480 km-re található. Látogatás az Egyiptom Múzeumba, mely több ezer ősi régiségnek ad otthont, a gízai piramisok és a Szfinx megtekintése, látogatás egy papirusz intézetbe. Az ár tartalmazza az ebédet, belépőket és idegenvezetést. Extra költség lehet: üdítőitalok az ebédhez, belépők - Múmiák Terme, piramisokba. Ez az utazás elengedhetetlen, hogy betekintést nyerhessen az ókori Egyiptom világába. Ez az utazás egy teljes napot vesz igénybe.

A program ára: Felnőttek részére 85 EUR, gyermekek számára 42,5 EUR

 

Kairó kirándulás repülővel: A program időpontja, kívánság szerint, előzetes egyeztetés alapján. Reggeli indulás Hurghada repteréről Egyiptom fővárosába, mely egyben Afrika legnagyobb városa is, mely 480 km-re található. Látogatás az Egyiptom Múzeumba, mely több ezer ősi régiségnek ad otthont, a gízai piramisok és a Szfinx megtekintése, látogatás egy papirusz intézetbe. Az ár tartalmazza a repülőutat, az ebédet, belépőket és idegenvezetést. Extra költség lehet: üdítőitalok az ebédhez, belépők - Múmiák Terme, piramisokba. Ez az utazás elengedhetetlen, hogy betekintést nyerhessen az ókori Egyiptom világába. Ez az utazás egy teljes napot vesz igénybe.

A program ára: Felnőttek részére 240 EUR, gyermekek számára 215 EUR

 

Luxor buszos kirándulás: Egész napos autóbuszos kirándulás az ókori fővárosba, Luxorba, mely 280 km-re fekszik. Látogatás a Karnak templomba a világ legnagyobb szabadtéri templomába, Medinet Habu-ba, amely a legépebb állapotban megmaradt ókori templom. Ebéd egy étteremben a Nílusnál, átkelés a Níluson egy vitorlással, hogy eljusson a Memnon kolosszusokhoz, Hatshepsut királynő templomába egy alabástrom műhelybe és a papírusz galériába valamint a Királyok völgyébe. Az út magában foglalja a belépőket és az idegenvezetést.

A program ára: Felnőttek részére 88 EUR, gyermekek számára 44 EUR

 

Giftun-sziget: Reggeli után indulás a szállodából a Hurghada kikötőjébe, ahol megkapja sznorkel felszerelést. Egész napos hajókirándulás, mely során 2-szer áll meg a hajó sznorkelezni, ahol lehetősége nyílik megismerkedni a Vörös-tenger korallzátonyaival és egzotikus trópusi tengeri élőlényekkel. Az utolsó állomás a csodálatos Giftun sziget, ahol kb. 1,5 órát töltünk, itt lehetősége nyílik az önfeledt pihenésre és relaxálásra a puha homokos fehér strandon. Elfogyasztunk egy finom ebédet üdítőket, meleg italokat. 15:30 körül visszatérés a kikötőbe és transzfer vissza a szállodába.

A program ára: Felnőttek részére 33 EUR, gyermekek számára 17 EUR

 

Dream Island: Reggeli után indulás a szállodából a Hurghada kikötőjébe, ahol megkapja sznorkel felszerelést. Egész napos hajókirándulás, 2 megálló sznorkelezésre, mely kb 1 óra időtartamú, kb. 1,5 óra a Giftun szigeten a két sznorkel megálló között, ahol feltöltődhet a csodás homokos tengerparton. Az első megálló után egy ízletes tengeri ebéd várja Önt. A visszaúton lehetősége nyílik a halászatra és a csodálatos naplemente megtekintésére. 17:00 óra körül érkezés vissza a kikötőbe, majd transzfer vissza a szállodába. Az ár tartalmazza az ebédet a hajón, sznorkelfelszerelést, üdítőket.

A program ára: Felnőttek részére 45 EUR, gyermekek számára 22,5 EUR

Delfin ház: Egész napos hajóút, melynek során több helyen megállunk sznorkelezni és elhajózunk a "delfin ház"-nak nevezett helyre, ahol ha szerencsénk van delfinekkel is találkozunk. A sznorkelezés közben lehetősége nyílik megismerkedni a Vörös-tenger víz alatti világával. Az árban transzferdíj, ebéd, üdítő, sznorkelfelszerelés van. 15:00 körül visszatérés a kikötőbe és transzfer vissza a szállodába.

A program ára: Felnőttek részére 42 EUR, gyermekek számára 21 EUR

 

Makadi felfedezése: Reggeli után indulás a szállodából a Makadi kikötőjébe. Csatlakozz hozzánk egy kalandra egy üvegfenekű hajón, ahol gyönyörködhetnek a tengeri élővilágban. Lehetőség nyíilik egy fél órás sznorkelezésre, a felszerelés biztosítva van. Ez a kirándulás ideális választás családok számára. 11:00 óra körül érkezés vissza a kikötőbe. Transzferrel együtt kb. 3 órás program.

A program ára: Felnőttek részére 28 EUR, gyermekek számára 15 EUR

 

Sindbad tengeralattjáró: Azok számára, akiknek nincs lehetősége búvárkodásra vagy sznorkelezésre ez a tengeralattjáró túra a lehető legjobb módja annak, hogy megismerkedjen a Vörös-tenger víz alatti világával. Speciális motorcsónakkal viszik ki az utasokat a tengerre és ott szállnak át a tengeralattjáróba, amellyel 22 méter mélyre merülnek alá 2 órára. A tengeralattjáró 44 fős és az egyetlen a közép keleten, amely képes ennyi embert szállítani. Megcsodálhatjuk a színes korallokat és különböző halakat. Az út tartalmazza transzfert.

A program ára: Felnőttek részére 50 EUR, gyermekek számára 30 EUR

 

Sharm Elnaga: Hurghadától kb. 35 km-re található egy gyönyörű tengerparti nemzeti park ahova autóbusszal megyünk. A homokos strandon kellemesen pihenhet az egész család. Lehetőség nyílik kristálytiszta vízben a sznorkelezésre is, ahol egyedülálló korallzátonyokat tekinthet meg számos hallal egyetemben. Ár tartalmazza a transzfert és a belépőt, ebédet és sznorkel felszerelést. Strandon büfé áll rendelkezésre önköltségi áron. Az utazás időtartama kb. 6 óra (9:00-15:00)

A program ára: Felnőttek részére 33 EUR, gyermekek számára 17 EUR

 

Jungle Aqupark: Reggeli után indulás a szállodából a Jungle Aqua Park Hotel aqua parkjába.A legjobb módja annak, hogy szórakozhasson az egész család egy forró nyári napon Hurghada legnagyobb aqua parkjában. A lenyűgöző vízi vidámpark garantáltan egy felejthetetlen nap mindenki számára. Egész napos csúzdázós program egy modern szálloda aqua parkjában, mely tartalmazza a transzfert, ebédet, italokot, belépőt.

A program ára: Felnőttek részére 45 EUR, gyermekek számára 23 EUR

 

Török fürdő (Hamam): Elviszik a vendégeket egy török fürdőbe, ahol kényeztethetik magukat. A hamamról köztudott, hogy jót tesz a testnek és a léleknek. Az út magában foglal egy üdítőt és a transzfert. Aprogramra reggel vagy délután van lehetőség.

A program ára: Felnőttek részére 45 EUR

 

Orange Bay: Reggeli után indulás a szállodából a Hurghada kikötőjébe, ahol megkapja sznorkel felszerelést. Egész napos tengeri kirándulás, 1 órás hajókázás az Orange Bay strandra, sznorkelezés, hajóval egyéb korallszirtekhez megyünk sznorkelezni. Könnyű ebéd a szigeten, üdítők és útban haza van az árban.

A program ára: Felnőttek részére 50 EUR, gyermekek számára 25 EUR

 

A fakultatív kirándulások a helyszínen fizetendők a telepített idegenvezetőknél. A fenti leírások csak tájékoztató jellegűek, változhatnak. Utasaink a programokról és az áraikról pontos leírást, ill. bővebb tájékoztatást a helyszínen kapnak, ahol még több, színes programból válogathatnak.