Visszahívást kérek!

FAK-Zakynthos fakultatív programok

Szigettúra
Megismerhetik a sziget kultúráját, történelmét és megtekinthetik legfőbb nevezetességeit. Egész napos túra a sziget legnevezetesebb helyein: Agios Dionisios templom, Bohali, látogatás egy farmon, ahol megismerkedünk a görög falu életével, házi bor, tradicionális sütemények, házi olivaolaj és -bogyó kóstolása. A nap második feleben látogatás az Anafonitria kolostorba, majd ebédszünet, Exohora, helyi olívasajtoló üzem látogatása, végül káveszünet Limni Keri tengerparti városkában. Indulás kb. 9 órakor, visszaérkezés kb. 18 órakor. Az ár tartalmazza a transzfereket, az idegenvezetést és a szigettúrát. Az ár nem tartalmazza az ebédet, de megállunk egy étteremnél.
Irányár: 30 EUR/fő, gyermekeknek 12 éves korig 15 EUR/fő

Képtalálat a következőre: „zakynthos”

Hajókirándulás a csempészhajóhoz a Navagio-öbölbe
Zakynthos város kikötőjét elhagyva a hajó a keleti part mentén halad a csodálatos Kék-barlangok felé. Görögország egyik legszebb öblében, a Navagio-öbölben pedig megtekinthetik a sziget jelképévé vált, hajótörést szenvedett egykori csempészhajó roncsait, és lesz lehetőség tengeri fürdőzésre is. Ezután visszatérés a kikőtőben, útközben további fürdőzési lehetőség. Indulás kb. 9 órakor, visszaérkezés a kikötőbe kb. 16:00-kor. Az ár tartalmazza a transzfereket, az idegenvezetést és a hajókirándulást. Az ár nem tartalmazza az ebédet, de a fedélzeten vásárolni lehet szendvicseket, salátát, italokat és fagylaltot.
Irányár: 35 EUR/fő, gyermekeknek 12 éves korig 17 EUR/fő

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Képtalálat a következőre: „kefalonia zakynthos”

Kefalónia
Kefalónia az egyik legnagyobb Jón-sziget, ahol ez alatt az egy nap alatt kulturális, történelmi és természeti csodákkal is megismerkedhetnek. Elsőként Szent Gerassimos, a sziget védőszentjének templomát tekinthetik meg. A természet csodái közül a Drogarati barlangot, majd a hihetetlenül tiszta vizű, földalatti Melissani tavat látogathatják meg. Ezt követően fotószünet a Mythos parton, ahol a Corelli kapitány mandolinja cimű filmet forgatták. Záróprogramként szabadidő Argostoliban, a főváros kikötőjében. Indulás: 7 óra körül, visszaérkezés 21 óra körül. Az ár tartalmazza a kompjegyet, az idegenvezetést, a transzfereket; nem tartalmazza a Melissani tónál a csonakázás árát (kb. 6 euró), a belépőt a Drogarati barlangba (kb. 4 euró), valamint az ebédet.
Irányár: 55 EUR/fő, gyermekeknek 12 éves korig 32 EUR/fő

 

 

 

 

 

 

 

 

Teknős keresés (Kaiki hajókirándulás)
Agios Sastis kikötőből indulva a hajó a Marathonisi sziget felé veszi az irányt, amíg elér a Keri barlangokhoz. Májustól augusztusig, egy kis szerencsével, látni lehet a híres Caretta Caretta teknősöket. A kirándulás során többször is lehetőség nyílik tengeri fürdőzésre. Indulás kb. 9 órakor, visszaérkezés a kikötőbe kb. 14 órakor. Az ár tartalmazza a transzfereket, az idegenvezetést, a hajókirándulást. A fedélzeten vásárolni lehet italokat, fagyit és rágcsálnivalót.
Irányár: 30 EUR/fő, gyermekeknek 12 éves korig 15 EUR/fő