Visszahívást kérek!

On-line repülőjegy foglalás

On-line repülőjegy foglalás

 Foglaljon helyet magának kényelmesen. A nap 24 órájában rendelkezésére áll a repülőjegy helyfoglalási rendszerünk. Keresse meg a legmegfelelőbb aktuális ajánlatot, akár hagyományos vagy a mindenki által megkedvelt fapados járatok egyikére. Nem kell mást tennie csak kiválasztani az időpontot és a célállomást és rendszerünk megmutatja Önnek ajánlatainkat....

Foglaljon helyet magának kényelmesen!

A nap 24 órájában rendelkezésére áll a repülőjegy helyfoglalási rendszerünk. Keresse meg a legmegfelelőbb aktuális ajánlatot, akár hagyományos vagy a mindenki által megkedvelt fapados járatok egyikére.

Nem kell mást tennie csak kiválasztani az időpontot és a célállomást és rendszerünk megmutatja Önnek ajánlatainkat. Ezzel a kényelmes megoldással otthonról, irodából vagy egy internetkávézóból is intézheti utazását.

A foglalás kiválasztása után eldöntheti milyen fizetési formában szeretné kiegyenliteni a repülőjegy árát.

A repülőjegyeket átveheti a kifizetés után személyesen irodánkban, vagy futárszolgálattal az ország bármelyik pontjára elvisszük Önnek.

Egyes légitársaságoknál és a fapados járatoknál elektronikus jegyet küldünk Önnek az interneten és kinyomtatás után már a kezében is foghatja jegyét.