Visszahívást kérek!

Buszos kirándulás Bledbe és a Bohinji-tóhoz, Szlovénia - Bled foglalj online akciós arakkal

Buszos kirándulás Bledbe és a Bohinji-tóhoz, Szlovénia, Bled, 2018-08-24, Önellátás

Buszos kirándulás Bledbe és a Bohinji-tóhoz

Buszos kirándulás Bledbe és a Bohinji-tóhoz
Időpont:
2018-08-24 – 2018-08-25
Időpont változtatás
Időtartam:2 nap / 0 éj
Közlekedés:autóbusz (-)
Ellátás:Önellátás
Utazás száma:54439648
19 990 Ft -tól ( | -0 %)

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt


A szervező utazási iroda megjelölése : Szlovénia - Szlovénia gyöngyszemei: a Bohinji-tó é
Leirás
Buszos kirándulásunk során Szlovénia gyöngyszemeit keressük föl. Az Alpok csodás hegyvonulatai lenyűgöző hátteret biztosítanak a smaragdzöld vagy éppen a kék ezer árnyalataiban ragyogó tavaknak. Szlovénia legszebb szurdokának felejthetetlen élménye, a Száva vízesés döbbenetes látványa, vagy éppen a bledi csónakázás örökre emlékezetes pillanat marad és akkor még nem is ejtettünk szót a Bohinji-tóról.

1. nap: Indulás Budapestről este 23.30-kor. Találkozás 23.15-kor a Népligetben, Hell Miksa sétány, Planetárium táblánál. Folyamatos utazás Szlovéniában, melyet 3-4 óránként megszakítunk pihenőkkel.

2. nap: Reggel érkezünk a Bohinji-tóhoz, és a közeli parkolóból jól kiépített turistaúton sétálunk a 70 méter magas Száva vízeséshez. Túránk vége egy fedett kilátópont, ahonnan fantasztikus kilátás nyílik a lezúduló víztömegre. A pompás látvány után, Ribčev Laz házikóinál megállunk egy rövid pihenőre, hogy kisebb sétát tegyünk a Bohinji-tó partján. Ezek után felkeressük Szlovénia egyik legszebb települését, Bledet. Első programpontunk pletnázás a bledi tavon. Ezekkel a kizárólag a bledi tóra jellemző csónakokkal áthajózunk a tó közepén elterülő szigetre, ahol meglátogathatjuk a Mária mennybemenetele templomot is. Ezután szabadprogram következik: az Alpok lélegzetelállító hegyvonulataival körbeölelt városkát szabad program keretében fedezhetjük fel. Lehetőség nyílik a Bledi vár megtekintésére, vagy a városban sétálva érdemes megkóstolni a híres bledi krémest. A délutáni órákban érkezünk a Bled mellett található Vintgar szurdokhoz. Szlovénia egyik legattraktívabb szurdoka döbbenetes sziklafalaival és a Radovna folyó türkizkék vizével kápráztatja el az ide látogató turistákat. A szurdok felett jól kiépített fapallókon, hidacskákon túrázunk és élvezzük a természet által kialakított meseszép szurdok látványát. Budapestre várhatóan az éjszakai órákban érkezünk. Az út minden korosztály számára ajánlott és az aktuális időjárástól függetlenül indul.

Az alapár tartalmazza: az utazást busszal, a szervezést és a magyar nyelvű idegenvezetést.

Az alapár nem tartalmazza: a belépők árát, az étkezést, a biztosítást és a regisztrációs díjat (1 500 Ft/fő.)

Utazás: autóbusszal. Útközben 2-3 óránként tartunk pihenőt, általában benzinkutaknál állunk meg. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van nálunk aprópénz. A helyfoglalás az előleg-befizetés sorrendjében történik (fix választott ülőhelyfoglalás az autóbuszon az út teljes időtartamára: 1 000 Ft/fő). A teljes csoport elhelyezése érdekében az iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson.

Időjárás: évszaknak megfelelően öltözzünk. A hegyek között lehet picit hűvösebb, érdemes magunkkal hozni egy meleg pulóvert és egy esőkabátot. Jó idő esetén természetesen ezek a buszban hagyhatók.

Felszerelés: kis hátizsákot érdemes magunkkal hozni, mely tartalmaz némi szendvicset és vizet az útra.

Pénzügy: Belépők: Száva vízesés 3 Euró/fő, Vintgar-szurdok 4 euró/fő, Bledi vár 9 Euró/fő, a csónakázás ára 16 euró/fő. A belépők árát utaskísérőnk az autóbuszon szedi össze. A belépők mellé érdemes még az étkezésre és az ajándéktárgyakra eurót hozni magunkkal. Útközben pénzváltási lehetőség nincsen! A belépőjegyek és fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk. Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). A programok időrendi sorrendje változhat.

Biztosítás: ajánlott. Ezt irodánkban könnyűszerrel megkötheted.

Felszállási lehetőség: Budapest, Népliget, Hell Miksa sétány, Planetárium tábla M7/M1-es autópálya, Budaörsi Pihenőhely, Agip benzinkút, 10-es km kő M7-es autópálya, Velencei Pihenőhely, MOL benzinkút, 45-ös km kő M7-es autópálya, Fehérvári Pihenőhely, Shell benzinkút, 60-as km kő M7-es autópálya, Lepsényi Pihenőhely, Agip Benzinkút, 83-as km kő M7-es autópálya, Sóstói Pihenőhely, Agip benzinkút, 95-ös km kő M7-es autópálya, Balatonlellei Pihenőhely, MOL benzinkút, 138-as km kő M7-es autópálya, Keresztúri Pihenőhely, Shell benzinkút, 167-es km kő M7-es autópálya, Zalakomári Pihenőhely, INA benzinkút, 194-es km kő Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor (a csatlakozás időpontját indulás előtt 3-4 nappal adjuk meg). A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak a fent felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra! Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon! Amennyiben fix, Ön által kiválasztott ülőhelyet igényel a buszon (melyet végig fenntartunk, vidéki felszállás esetén is) annak díja: 1.000 Ft/fő. Dátummódosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 30 nappal lehetséges. Névmódosítás, felszállási hely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 3 nappal lehetséges. A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit. Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Választott utazás: Buszos kirándulás Bledbe és a Bohinji-tóhoz | Bled | autóbusz | Időpont: 2018-08-24 – 2018-08-25 | Önellátás | Módosítás
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI