Visszahívást kérek!

Csillagtúrák Horvátországban - tengerpati pihenéssel, Horvátország - Közép-Dalmácia - Split foglalj online akciós arakkal

Csillagtúrák Horvátországban - tengerpati pihenéssel, Horvátország, Közép-Dalmácia, Split, 2018-06-30, Félpanzió

Csillagtúrák Horvátországban - tengerpati pihenéssel

Csillagtúrák Horvátországban - tengerpati pihenéssel
Időpont:
2018-06-30 – 2018-07-07
Időpont változtatás
Időtartam:8 nap / 7 éj
Közlekedés:autóbusz (-)
Ellátás:Félpanzió
Utazás száma:58987536
158 500 Ft -tól ( | -0 %)

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt


A szervező utazási iroda megjelölése : Csillagtúrák Horvátországban - tengerparti pihenéssel
Kategória: ***
Fekvese
Világörökségek, védett óvárosok és tengeröblök8 nap / 7 éjszaka

1. nap: Szeged-Budapest-Ogulin-Trogir (körny.) (640 km)
Elutazás a kora reggeli órákban Szegedről. Utazás Budapest–Nagykanizsa–Letenye–Zágráb–Karlovac útvonalon a dalmát tengerpartra. Útközben pihenőt tartunk Ogulinban, a XV. században a Frangepán család által alapított „mesés” városkában. Történelmét számtalan legenda övezi. Egyiknek utána is járunk (varázs-forrás). Sétát teszünk a városka főterén, a Tomislav parkban (Szent Kereszt templom, Cesarovec-forrás, Tomislav király emlékmű), majd megtekintjük az 1500-as évek elején épült Frangepán várat a festőien szép Dobra folyó feletti szurdokon. Az esti órákban érkezünk szálláshelyünkre, mely végig Trogir környéki tengerparton lesz.
2. nap: Tengerparti fürdőzés, pihenés a homokos tengerparton.
Kényelmesen megreggelizve élvezze a finom dalmát tengerpart nyújtotta élményeket, kedvére fürödhet a tenger kellemes hullámaiban.
3. nap: Tengerparti fürdőzés vagy jöjjön velünk: Sibenik és a Krka Nemzeti Park (230km)
Reggelinket elfogyasztva egész nap pihenhet a tengerparton, vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: Šibenik UNESCO által is védett világörökségi óvárosával ismerkedünk. Sétálunk a hamisítatlan tengermelléki hangulatot tükröző óvárosában, ahol láthatjuk a magyar múltat is idéző ferences kolostort, a gyönyörű reneszánsz városházát és a Szt. Jakab dómot. Szabadidő a belvárosban, majd továbbutazunk a közeli Krka Nemzeti Parkhoz. Skradinból hajóval érkezünk a vízesésekhez, amely minden Dalmáciába látogató turista számára kötelező látványosság, felejthetetlen élmény. A nemzeti park terültén kellemes vegetációban sétálunk a szebbnél-szebb vízesés formálta képződmények között. Érdemes törölközőt is hozni magunkkal, hogy megmártózhassunk a vízesés alatti tóban. Este a szálláshelyünkre térünk vissza.
4. nap: Tengerparti fürdőzés vagy jöjjön velünk: Split-Klissa vára és Trogír (100 km)
Reggelinket elfogyasztva egész nap pihenhet a tengerparton, vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: mai napi úti célunk Dalmácia második legnagyobb városa, Split. Történelmi jelentőségét Diocletianus császárnak köszönheti, majd a Velencei Köztársaságnak, ahová majd 400 évig tartozott. A város fő nevezetessége Diocletianus palotája, benne Szent Dujmó templomával, a császári mauzóleummal. Szabadidőben leülünk egy csésze kávé mellé és élvezzük a nagyváros hangulatát. Utunk az egykori horvát fejedelmi székhelyre, Klissára vezet. Az egykoron Zrínyi család kezén is lévő hármas falrendszerrel körülvett várat tekintjük meg (Klissa várában született Szent Margit, valamint IV. Béla a tatárjárás idején ide menekült). A délutáni órákban a minden oldalról tenger által ölelt Trogir óvárosa vár bennünket. Főterére hidakon és szűk utcácskákon jutunk el, a XIII. századbeli Szent Lőrinc dóm Dalmácia egyik legszebb román stílusú műemlék székesegyháza, a lenyűgöző pálmafás sétányon pedig örömmel "korzózik" minden turista.
5. nap: Tengerparti fürdőzés vagy jöjjön velünk: Katamaránnal Hvar-szigetére (150 km)
Reggelinket elfogyasztva egész nap pihenhet a tengerparton, vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: Splitből katamaránnal utazunk Hvar szigetére. A VII. században emelt városfallal védett Hvar városa emlékezetes sétát ígér! Délelőtt megtekintjük a város főbb nevezetességeit, sétánkat Dalmácia legnagyobb terének bebarangolásával kezdjük: Szent István katedrális, Velencei-gótikus paloták, lakóházak, Szent Márk templom valamint a Benedek-rendi kolostor, ahol szigorúan őrzik az agave-csipke készítésének fortélyát az itt élő apácák. Ez a legkeresettebb és legdrágább suvenir, melyet akár meg is vásárolhatunk! Sétálunk a mindig nyüzsgő kikötőben, megcsodálhatjuk a XIII. században épült Loggiát és óratornyot is. Hvar szigeti tartózkodásunk során megtekintjük az i.e. IV. századból származó színházat is, majd ebéd keretében (fakultatív) ízelítőt kaphatunk a helyi specialitásokból. Hvar erődjéhez felkapaszkodva csodálatos kilátás nyílik a városra és a kéklő tengerre. Szabadidőben válogasson a roskadozó tengerparti árusok bőséges kínálatában, vagy üljön be egy jegeskávéra valamely étterem teraszára, ahonnan gyönyörködhet e régi város friss lendületességében! Késő délután búcsúzunk a szigettől és katamaránnal térünk vissza Splitbe, majd szálláshelyünkre.
6. nap: Tengerparti fürdőzés vagy jöjjön velünk: Dalmácia legszebb városába: Dubrovnikba (390 km)
Reggelinket elfogyasztva egész nap pihenhet a tengerparton, vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: korán indulunk, a mai napot Dubrovnik felfedezésére szánjuk! Dubrovnik középkort idéző óvárosával helyi idegenvezető kíséretében ismerkedünk, mely városrész a világörökség része. A legfontosabb látnivalók között ott a gótikus városháza, a városvédő Szent Balázs temploma, a főúri palotákkal szegélyezett főutca (Stradun), valamint a ferencesek és a dominikánusok nagyszabású kolostorai. A Dubrovnikot körülölelő közel két kilométer hosszú és néhol 25 méter magas városfal a reneszánsz védelmi építészet remekműve. Európában ezek a falak maradtak fenn legépebb állapotban! Dubrovnik valójában műemlék város, de élete mégis tele van pezsgéssel. Délutáni sétánk során megérezhetjük a valódi mediterrán hangulatot: fagylaltozók, szűk sikátorok, kisvendéglők, utcai árusok csalogatnak. Az esti órákban térünk vissza szálláshelyünkre.
7. nap: Tengerparti fürdőzés,pihenés a homokos tengerparton.
Kényelmesen megreggelizve élvezze a finom dalmát tengerpart nyújtotta élményeket, kedvére fürödhet a tenger kellemes hullámaiban.
8. nap: Trogir-Karlovac-Budapest-Szeged (800 km)
Reggelit követően hazafelé indulunk. Útközben kitérőt teszünk a Dinári-hegység lábánál elterülő Karlovacban (Károlyváros). Az egykoron török támadásoknak ellenálló várak megmaradt sáncai mai meghatározó képe a belvárosnak. A vár körüli 2,5 km hosszú sétány Európában is egyedülálló, legszebb része a Nagy Promenád. Hazafelé indulunk, érkezés Budapestre a késő esti órákban, majd továbbutazás Szegedre.
x
Artablazat
A VIII.25-i programunk díja tartalmazza az árfolyam felárat.
Árak és felárak (1 főre) 2018Részvételi díj VI.30.: 158.500 Ft 
Részvételi díj VIII.25.: 166.425 Ft Részvételi díj IX.22.: 118.500 Ft 1ágyas felár VI.30.: 78.500 Ft 
1ágyas felár VIII.25: 82.425 Ft 1ágyas felár IX.22.: 39.500 Ft Utasbiztosítás (BBP): 4.520 Ft CL PLUS biztosítás*
VI.30., VIII.25.:
8.500 Ft CL PLUS biztosítás*
IX.22.:
7.200 Ft Utazás:autóbusszal Elhelyezés: 7 éjszaka szálloda*** Ellátás:7x félpanzió Fakultatív programok (20 főtől) Sibenik és KRKA Nemzeti Park 4.800 Ft
+belépő Split-Klissa-Trogir 4.700 Ft
+belépő Hvar-sziget katamaránnal 16.500 Ft
+belépő Dubrovnik autóbusszal 15.800 Ft
+belépő 


Fakultatív programok (20 főtől) - VIII.25Sibenik és KRKA Nemzeti Park 5.040 Ft +belépő Split-Klissa-Trogir 4.935 Ft +belépő Hvar-sziget katamaránnal 17.325 Ft +belépő Dubrovnik autóbusszal 16.590 Ft +belépő Belépők és jegyek tájékoztató árai: 450 Kuna Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 185 Kuna Minimális létszám: 35 fő Csatlakozási lehetőség: Szeged-Kecskemét-Budapest-Székesfehérvár- (Veszprém) -M7 autópálya útvonalon. Transzfercsatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején és honlapunkon. A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel! Vidéki Utasaink részére a budapesti csatlakozáshoz: – 1 ágyas elhelyezés reggelivel: 13.000 Ft / 1 fő / éjszaka – 2 ágyas elhelyezés reggelivel: 8.000 Ft / 1 fő / éjszaka – 3. fő felára egy szobában pótágyon reggelivel: 6.000 Ft / 1 fő / éjszaka Foglaláskor kérjük jelezze, hogy utazás előtt, vagy utazás után szeretné igénybe venni!


Az ár tartalmazza
Utazás busszal, Közlekedés, Szállás, Ellátás megadott szerint, Idegenvezető, Egyéb leírás szerint
Az ár nem tartalmazza
Utasbiztosítás, Fakultatív programok

Választott utazás: Csillagtúrák Horvátországban - tengerpati pihenéssel | Split | autóbusz | Időpont: 2018-06-30 – 2018-07-07 | Félpanzió | Módosítás
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI