Visszahívást kérek!

Csobbanás az Adrián és tűzijáték Velencében, Olaszország - Veneto - Velence foglalj online akciós arakkal

Csobbanás az Adrián és tűzijáték Velencében, Olaszország, Veneto, Velence, 2018-07-13, Önellátás

Csobbanás az Adrián és tűzijáték Velencében

Csobbanás az Adrián és tűzijáték Velencében
Időpont:
2018-07-13 – 2018-07-15
Időpont változtatás
Időtartam:3 nap / 0 éj
Közlekedés:autóbusz (-)
Ellátás:Önellátás
Utazás száma:57181453
10 900 Ft -tól ( | -0 %)

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt


Leírás
Jöjjön velünk csobbani egyet Jesolo-ban! A strandolás után részt veszünk a Festa del Redentore ünnepen, mely az olaszok szerint a "legvelenceibb ünnep" maradt.

A Megváltó Ünnepe az 1576-os pestisjárvány (amely Velence szinte teljes lakosságát elpusztította) véget értének állít emléket a mai napig is. Uszályokkal felépített hídon sétálva átzarándokolhatunk a Zattere-től a Giudecca szigetig, ahol az Il Redentore templom áll. A Szt. Márk medence fokozatosan megtelik léggömb- és virágfüzérekkel díszített csónakokkal (kb. 2000 csónak) és a város lakossága csónakokban vacsorázva várja a tűzijátékot.
Ellátás
Önellátás
Közlekedés
Nyugati típusú autóbusszal
Program
Péntek: Indulás Budapestről 22:00-kor a Hősök teréről, az Euro Travel feliratú autóbusszal. Folyamatos utazás Olaszországba.
Szombat: Érkezés Lido di Jesolo-ba, ahol lehetőség nyílik fürdőzésre és pihenésre a tengerparton. Strandszervíz külön fizetendő! Behajózás Velencébe a késő délutáni órákban (a hajózási stop függvényében), majd városnéző séta idegenvezetéssel. Ezt követően szabadprogram és részvétel a legtradicionálisabb, „legvelenceibb” ünnepen, mely az 1576-os pestisjárvány (mely Velence szinte teljes lakosságát elpusztította) véget értének állít emléket a mai napig is. Uszályokkal felépített hídon sétálva átzarándokolhatunk a Zattere-től a Giudecca szigetig, ahol az Il Redentore templom áll. A Szt. Márk medence fokozatosan megtelik léggömb- és virágfüzérekkel díszített csónakokkal (kb. 2000 csónak) és a város lakossága csónakokban vacsorázva várja a tűzijátékot. Este 23.30 óra körül, a San Giorgio sziget melletti pontonról megkezdődik a tűzijáték, melynek fantasztikus hátteret adnak a város templomai, tornyai. A tűzijáték után, kb. 01.00-01.30 órakor kihajózás Velencéből, majd folyamatos utazás technikai pihenőkkel Budapestre.
Vasárnap: Érkezés Budapestre várhatóan a késő délelőtti órákban.
Az ár tartalmazza
Utazás és idegenvezetés költségeit.
Az ár nem tartalmazza
BBP biztosítás: 1050.-Ft/fő,
Foglalási díj: 1000.-Ft/fő

Hajójegy: 65 Euro/fő (kötelező - helyszínen)
Gyermekeknek: 35 €/fő (kötelező – helyszínen fizetendő)

Választott utazás: Csobbanás az Adrián és tűzijáték Velencében | Velence | autóbusz | Időpont: 2018-07-13 – 2018-07-15 | Önellátás | Módosítás
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A szállás megjelenítése a térképen csak informatív jellegű, nem garantált a pontossága.

UI