Visszahívást kérek!

Opatijai csobbanás non-stop utazással, Horvátország - Kvarner - Opatija foglalj online akciós arakkal

Opatijai csobbanás non-stop utazással, Horvátország, Kvarner, Opatija, 2018-06-29, Önellátás

Opatijai csobbanás non-stop utazással

Opatijai csobbanás non-stop utazással
Időpont:
2018-06-29 – 2018-07-01
Időpont változtatás
Időtartam:3 nap / éj
Közlekedés:autóbusz (-)
Ellátás:Önellátás
Utazás száma:57181454
12 900 Ft -tól ( | -0 %)
Leírás
Opatija a Kvarner Riviéra középpontja, melyet Abbáziaként is ismerünk. Külön leges fekvése és klímája miatt kedvelt üdülőhely már a Monarchia idejében is. A mai napig is az Adria gyöngyszemének nevezik.

Az Ucka hegység lábánál található üdülőhely egy több mint 10 km hosszú sétánnyal rendelkezik, mely Rijekától Lovranig tart. A környék remek kirándulási lehetőségeket biztosít, felfedezhetjük a város utcácskáit, fürödhetünk a város kiépített strandján is.

A város 3 strandot is kínál az idelátogató turistáknak:
- Slatina strand: ez Opatija legnagyobb strandja, s minden városi rendezvény helyszíne. A strand a város központjában található, a Hírességek Sétánya mentén. Homokos, betonnal kiépített partja ideális gyermekekkel utazóknak is. A fürdőzőket zuhanyzók, számos bár, sportolási lehetőségek is várják. A helyszínen napernyő és napágy bérelhető.

- Tomasevac strand: Opatija városában, a tengerparti sétány mentén, a Hotel Ambasador közelében található. Homokos, helyenként betonos partja miatt szintén alkalmas gyermekekkel nyaralók részére.Bérelhető napernyők és ágyak, zuhanyzók és bár várja nyaranta vendégeit.

- Lido strand: talán Opatija legszebb homokos, köves strandja, az Angiolina Park közelében. Itt is bár várja a vendégeket, s van lehetőség napágyak, napernyők bérlésére is. A strand mögött található a város legnagyobb szabadtéri mozija.


Érdemes megkeresni a Kvarner Hotelen túl a Villa Angiolinát illetve az Angiolina parkot.
Ellátás
Önellátás
Közlekedés
Nyugati típusú autóbusszal
Program
Program:
23:45 óra (péntek)
Találkozás a Hősök terén az Euro Travel autóbuszainál.

00:00 óra:
Elutazás nyugati típusú autóbuszokkal. Éjszaka az autóbuszon.

kb. 07:00 óra: (szombat)
Érkezés Opatija-ba. Egész napos szabadprogram, strandolási lehetőség az Osztrák-Magyar Monarchia egykor legjelentősebb fürdővárosában.
A város főbb látnivalóit egyénileg tekinthetik meg:
Szent Jakab templom, Angyali Üdvözlet templom, Lungomare sétány…stb.

23:00 óra: (szombat)
Találkozás az autóbuszoknál. Hazaindulás. Éjszaka az autóbuszon.

kb. 07:00 óra (vasárnap)
Érkezés Budapestre a Hősök terére.

Opatija strandjai a város sétánya előtt terülnek el. A betonos strandon lehet bérelni napernyőt, nyugágyat, de a hozott törölközőt, gyékényt is le lehet teríteni. Találhatunk olyan szakaszt, amely lassan mélyül, homokkal feltöltött. Mivel a strandok többsége betonos és a tengerben köves, sziklás, fürdőcipő viselése ajánlott!

A horvát tengerparton a napágy bérlése kb. 85 HRK, mosdó kb. 2 HRK.

Program változás jogát fenntartjuk!
Az ár tartalmazza
Utazás és utaskísérő költségeit.
Az ár nem tartalmazza
- Foglalási díj (1.000.- Ft/fő)
- BBP biztosítás - igény esetén (980.- Ft/fő)

Nem található a szálloda áttekintése.Választott utazás: Opatijai csobbanás non-stop utazással | Opatija | autóbusz | Időpont: 2018-06-29 – 2018-07-01 | Önellátás | Módosítás

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

Az Ajánlatkérés - Foglalás elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés - Foglalás elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre.

A kollégáink ellenörzik, hogy a kiválasztott utazásra az utazás szervezője rendelkezik-e szabad kapacitással. A végleges árat kollégánk hamarosan visszaigazolja. A gyermekeknek részére szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha esetlegesen az utazás szervezőjének van 1 felnőtt + 1 gyermekre vonatkozó ajánlata akkor tájékoztatjuk róla. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

Ha a honlapunkon véghezvisz egy foglalást, ajánlatkérést, leellenőrizzük az aktuális szabad helyeket, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ezután elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az utazási feltételeket. Részletesen ismertetjük a foglalás további menetét. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetőségét fenntartjuk, mert irodán a szolgáltatások közvetítője.

A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját, egyéb szobatípusokat, fakultatív programok árait természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos menetrendet a charter légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítják. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni, csak tájékozató jeleggel.

A legnagyobb gondosság ellenére is előfordulhat, hogy a kiválasztott utazás már elfogyott vagy más áron, más utazásszervezőtől tudjuk értékesíteni. Az elírásokért, és rendszerhíbákért és az ebből előfordulő hibákért, kellemetlenségekért felelőséget nem tudunk vállalni.

 

 

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

UI