Visszahívást kérek!

Park Plaza Prenzlauer Berg Berlin, Németország - Berlin-Brandenburg foglalj online akciós arakkal

Park Plaza Prenzlauer Berg Berlin, Németország, Berlin-Brandenburg, 2018-07-09, Reggeli

Park Plaza Prenzlauer Berg Berlin

Park Plaza Prenzlauer Berg Berlin
Időpont:
2018-07-09 – 2018-07-13
Időpont változtatás
Időtartam:5 nap / 4 éj
Közlekedés:egyéni (-)
Ellátás:Reggeli
Utazás száma:53846094
85 582 Ft -tól ( | -0 %)

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt


A szervező utazási iroda megjelölése: Vienna House Easy Berlin
Kategória: ***
Szállásleírása
A hotelt 1998-ban építették. A vendégek 154 szobában kerülnek elhelyezésre. A szállás egyes emeletei lift segtségével is megközelíthetőek. A vendégek rendelkezésére áll egy széf is. A nyilvános helyiségekben WiFi hozzáférés teszi lehetővé a kapcsolattartást a külvilággal. A szállás gasztronómiai egysége magában foglal egy éttermet, egy étkezőt, egy reggelizőt és egy bárt. Amennyiben a vendégek autóval érkeznek, parkolhatnak a garázsban vagy a szabadtéri parkolóban. A kínálathoz tartozik szobaszerviz, mosodai szolgáltatás és egy fodrászat is.
Szobák
A szobákat légkondicionáló berendezéssel, központi fűtéssel és fürdőszobával szerelték fel. A gyerekeknek kiságyat biztosítanak. Ezen kívül van széf, minbár és íróasztal is. A kényelmet szolgálja továbbá egy hűtőszekrény, egy minihűtő és egy tea-/kávéfőző. A felszereltséget internet-hozzáférés, telefon, TV-készülék, rádió és WiFi egészíti ki. A fürdőszobák berendezéséhez zuhanyzó és fürdőkád tartozik. Továbbá rendelkezésre áll egy hajszárító. Családi szobát és nem dohányzó szobát is foglalható.
Sport és szabadidő
Maga a hotel, valamint szolgáltató partnerei is sport- és szabadidős tevékenységek sorát kínálják. A változatosságot a színes kínálat biztosítja, többek között egy edzőterem, egy szauna és egy szolárium.
Ellátás típusa
Reggeli kérhető.
Copyright
GIATA 2004 - 2017. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 701040 . – A fenti szállásleírás a GIATA Multilingual Hotel Guide alapján készült.

Választott utazás: Park Plaza Prenzlauer Berg Berlin | Berlin-Brandenburg | egyéni | Időpont: 2018-07-09 – 2018-07-13 | Reggeli | Módosítás
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A szállás megjelenítése a térképen csak informatív jellegű, nem garantált a pontossága.

UI